viernes, 5 de febrero de 2010

NO TREGUIN L'AMERICÀ QUE PORTEN DINS




Creure en l'amor veritable i pur és com creure en Déu. Bé, ara alguns diran que llavors no és tan difícil ... però aquests tios només ho diuen perquè mai s'han parat a pensar el munt de possibilitats disponibles.

M'explico ... i per a això tindré que fer una pregunta: ¿alguna vegada has pensat que seria de tu si ...? Crec que aquesta és la questiò central que defineix la meva soledat. Ara tú, enamorat, pensaràs que estic equivocat, que ni tan sols sé el que em perdo, però creume si ho se i tampoc és per tant si ho compares amb altres possibilitats a l'ample del món. Només citaré dos exemples i crec que seran suficients com per fer-me entendre. En el cas de ser un Chiwan africà acostumaría a començar les meves relacions sexuals als 8 anys, perquè d'aquesta manera es creu que es serà més fecund al estat adult. A més un cop arribada aquesta edat el mascle i la femella poden copular lliurement amb l'objectiu de crear les millors generacions possibles en un futur.
El segon exemple el trobí a l'Austràlia central, de formar part de la tribu dels Aranda, jo iniciaría els meus ritus matrimonials sotmetent a la meva núvia a una nit amb els meus parents ... si si amb els parents!. Després de la trobada si la xiqueta hagués donat la talla em donarien a la meva dona ja feta i dreta.


Bé, amb tot això el que vull transmetre és que no existeix l'amor universal i únic en l'ésser humà ... simplement hi ha un entorn que et fa creure quin és el camí a seguir, l'amor a sentir, el sexe a tenir ...
Ara clar vindran els que diuen que el més important és trobar aquella manera amb la qual una societat pugui funcionar més fàcilment ... Però saben que? a mi no m'importa una merda el meu entorn ... jo el que vull és ser feliç. Si estan amb mi ja saben ... treguin el Aranda o el Chiwan que porten dins ... però per favor no es passin ....
que després passa el que passa ...
bò, us ho explico ..


Ahir vaig obrir el diari i vaig llegir com sempre les pàgines de successos primer. Aquestes pàgines són les que més èxit tenen per aquestes terres, ja que ja no-passa prou com per a llegir no-successos. La qüestió és que en el petit poble de Kermit (TX) al comtat de xeienne (no confondre amb l'home que va voler ser torero però que finalment es va veure com a ballarí secundari de gala televisiva sud-americana) gairebé a la frontera de Nou Mexic; el senyor i la senyora Rase havien aconseguit per fi construir un negoci sòlid en forma d'asil per a majors de 80 anys .... només majors de vuitanta anys (ara sabran perquè repeteixo això ... quedeu-vos fins al final, encara que no prometi molt, quedeu-vos! els asseguro que els pareixera sorprenent) Bé, doncs aquest matrimoni de raça blanca havia aconseguit ja un negoci estable com he dit .... però el que encara no he explicat són els mitjans de construcció. Aquests fills del senyor es dedicaven a violar als avis amb tot tipus d'instruments sadomasoquistes i a degollar aquells cassos en els que el estat fos de low batery. Finalment els enterraven en el pati de la "residència" i cobraven les seves pensions durant mesos.
El matrimoni va ser arrestat després de la trucada d'un veí que va veure un dels residents tractar d'escapar de la casa amb un collaret de gos lligat al coll amb extrema força. Però el millor de tot això és la resposta que la senyora Rase propicià al jutge davant la pregunta "per que ?".... la seva resposta no va ser un altra que ... "jo estimava aquells avis ... només els demostrava el meu amor "


Suposo que hauran comprès que no s'ha de prendre tot al peu de la lletra no?
Bona nit!
I escric en català per tú, COSMOS!

2 comentarios:

  1. El amor puro y verdadero no existe? que hay milenios pasados en los que los griegos adoraban a sus dioses, y entre ellos estaba el dios del amor? que hay de Eros y sus mitos? Respeto tu opinion, es un texto muy sensato, inteligente y muy interesante...pero es tu opnion! ahora te explico la mia..
    Cuando un bebe nace y su madre lo mira por primera vez...no crees que eso es amor puro y verdadero? un amor real que nunca acaba y dura hasta el fin? no sientes amor por tus padres, por tu hermano, por tus abuelos...por tu familia? un amor puro, sin condiciones y que no espera nada a cambio? eso es amor!!
    Al igual que dos personas, es lo mismo...aunque aqui tendemos a confundir dos cosas muy importantes...la pasion y el amor. Al principio, solo es pasion, pasion y mas pasion. Pero cuando la pasion se va calmando, va quedando un amor maduro, un amor que dura siempre. Pero claro, esto no sucede todo el tiempo. Hay personas que nunca conocen el amor. Y tu, querido primo, no lo conoceras nunca si no te rindes a el!

    Perdona mis faltas de ortografia, mi portatil no me deja poner ningun acento...!!!
    By the way, just continue writting, u r so gr8 and I enjoyed reading your txt so much!!!

    Besitos de tu prima...(que te quiere mucho!) jaja!

    Xelo

    ResponderEliminar
  2. Et trobo a faltar, petit, de vegades molt... Espero que tot et vagi genial i que puguem parlar aviat, no deixis de somriure i sigues feliç!

    ResponderEliminar